ДЗС: Трошоците за живот во октомври поголеми за речиси 20 отсто споредено со истио месец лани

Како што информираат од ДЗС, зголемување на цените во споредено со месец септември има речиси кај сите … Продолжи со читање ДЗС: Трошоците за живот во октомври поголеми за речиси 20 отсто споредено со истио месец лани