ДУИ очекува сите политички партии позитивно да одговараат на идејата претседателот на државата да се бира во Собрание

„Цениме дека разумно и рационално ќе пристапуваат сите политички партии. Кога ќе се отвори Уставот, треба да … Продолжи со читање ДУИ очекува сите политички партии позитивно да одговараат на идејата претседателот на државата да се бира во Собрание