Државата веднаш да обезбеди пари за набавка на „трикафта“, побара Асоцијацијата за цистична фиброза

Организаторите на протестот повикаа Фондот за здравствено осигурување да обезбеди медицински помагала што се неопходни за секој … Продолжи со читање Државата веднаш да обезбеди пари за набавка на „трикафта“, побара Асоцијацијата за цистична фиброза