Државата бара над 1,4 милион денари отштета од Рашковски во случајот „Софтвери“

Државното правобранителство пред судот изјави дека од Рашковски бара да надомести 1 416 000 денари отштета во … Продолжи со читање Државата бара над 1,4 милион денари отштета од Рашковски во случајот „Софтвери“