Доцнење со дистрибуција на вакцините најавиле и од „Астра Зенека“

Европската агенција за лекови (ЕМА) до крајот на јануари треба да даде проценка за употребата на вакцината … Продолжи со читање Доцнење со дистрибуција на вакцините најавиле и од „Астра Зенека“