Дојави за бомби и во Подгорица: Евакуирани девет училишта

Црногорските власти од април годинава се соочија со околу 200 дојави за бомби, со сличен проблем периодов … Продолжи со читање Дојави за бомби и во Подгорица: Евакуирани девет училишта