Дојава за бомба имало и во ОУ „Кочо Рацин“ во Центар: Герасимовски објави дека е лажна

Претходно и од Општина Карпош објавија дека дојава имало и во нивно основно училиште. Исто така, денеска … Продолжи со читање Дојава за бомба имало и во ОУ „Кочо Рацин“ во Центар: Герасимовски објави дека е лажна