ДКСК нема да покрене санкции за Ангеловска, за која заклучи дека имала предност пред другите штедачи во Еуростандард банка

Претседателката на Антикорупциската комисија, по денешната седница, посочи дека самата функција ѝ обезбедила можност на досегашната министерка … Продолжи со читање ДКСК нема да покрене санкции за Ангеловска, за која заклучи дека имала предност пред другите штедачи во Еуростандард банка