Дискриминација по национална и етничка припадност, утврди КСЗД за основањето на здружението Културен центар „Иван Михајлов”

Согласно законот, откако Комисијата ќе утврди форма на дискриминација, должна е да донесе препораки за начинот на … Продолжи со читање Дискриминација по национална и етничка припадност, утврди КСЗД за основањето на здружението Културен центар „Иван Михајлов”