Димитриевски објави дека ги собрал потписите за кандидатура за градоначалник на Куманово

СДСМ досега утврди 51 кандидат за градоначалник за претстојните избори. Но се уште не е утврден кандидатот … Продолжи со читање Димитриевски објави дека ги собрал потписите за кандидатура за градоначалник на Куманово