ДИК очекува нови рокови за Избирачкиот список, ама во рамки на преостанатите 22 дена до избори

Според членот од СДСМ, Борис Кондарко, мислењето до шефот на државата го потпишал и претседателот на ДИК, … Продолжи со читање ДИК очекува нови рокови за Избирачкиот список, ама во рамки на преостанатите 22 дена до избори