Џамбаски се правда: Јас само отпоздравив на заминување, се извинувам ако некој се навреди

Бугарскиот европратеник вчера предизвика скандал во Европскиот парламент откако во текот на дебата за пресудата на Европскиот … Продолжи со читање Џамбаски се правда: Јас само отпоздравив на заминување, се извинувам ако некој се навреди