Џафери во Брисел се сретна со европратениците Ќучук и Валсман

Европратениците Ќучук и Валсман се интересирале за процедурата за усвојување на уставните измени, согласно Договорот со Бугарија, … Продолжи со читање Џафери во Брисел се сретна со европратениците Ќучук и Валсман