Детето што загина во пожарот во зграда во Гостивар било врзано со синџир на нозете, соопшти ОЈО Гостивар

Според исказот на семејството, причина за врзувањето било затоа што детето било агресивно, велат од Обвинителството Основното … Продолжи со читање Детето што загина во пожарот во зграда во Гостивар било врзано со синџир на нозете, соопшти ОЈО Гостивар