„Детектор“ на Сител: Осум од десет граѓани му веруваат на Филипче, а четири од десет мислат дека ќе се заразат од коронавирус

Високи 82 проценти од граѓаните веруваат во работата на министерот за здравство Венко Филипче и за тоа … Продолжи со читање „Детектор“ на Сител: Осум од десет граѓани му веруваат на Филипче, а четири од десет мислат дека ќе се заразат од коронавирус