Деркоски за Курир: Нема да го потпишам избирачкиот список доколку има избори 22 дена по вонредната состојба

Откако беше покренато прашањето за избори, во ДИК се појави разногласие околу датумот кога би се одржале … Продолжи со читање Деркоски за Курир: Нема да го потпишам избирачкиот список доколку има избори 22 дена по вонредната состојба