Делта-сојот официјално е регистриран во 92 земји

Оваа варијанта на коронавирусот е најзаразната регистрирана досега, а од СЗО уште еднаш апелираат до светските лидери … Продолжи со читање Делта-сојот официјално е регистриран во 92 земји