Дебатата за Универзална заврши и пред да почне, критикува експретседателката на Асоцијацијата на архитекти

По низата реакции за можните решенија за иднината на Универзална сала, со критика излезе и поранешната претседателка … Продолжи со читање Дебатата за Универзална заврши и пред да почне, критикува експретседателката на Асоцијацијата на архитекти