Данела Арсовска застана на лидерското место на Нова алтернатива

Реевалуација на правосудниот систем, ослободување на економијата од стегите на крупниот капитал, борбата со корупцијата и криминалот, … Продолжи со читање Данела Арсовска застана на лидерското место на Нова алтернатива