Дамева свика итна седница на Судскиот совет за „Таргет-Тврдина“

Се очекува Судскиот совет да расправа за постапувањето на Апелација и во други предмети Претседателката на Судскиот … Продолжи со читање Дамева свика итна седница на Судскиот совет за „Таргет-Тврдина“