Чулев: По повеќе од 25 години, не по моја вина, повеќе не сум дел од безбедносниот систем на државата

На крајот од својот статус, Чулев нагласи и дека тој и натаму ќе ја сака државата и … Продолжи со читање Чулев: По повеќе од 25 години, не по моја вина, повеќе не сум дел од безбедносниот систем на државата