Чулев пак ја префрла топката кај БЈБ: Заштитата на здравјето не е политика

Министерот за внатрешни работи, преку статус на фејсбук, објави и дека добивал закани по живот Порастот на … Продолжи со читање Чулев пак ја префрла топката кај БЈБ: Заштитата на здравјето не е политика