Членови на Асоцијацијата за цистична фиброза утре излегуваат пред Влада: Ќе се збогуваме со Благојче – жртва на инертниот и бирократски систем

Од Асоцијацијата во објавата на Фејсбук велат дека не постои поголемо кршење на човековите права од тоа … Продолжи со читање Членови на Асоцијацијата за цистична фиброза утре излегуваат пред Влада: Ќе се збогуваме со Благојче – жртва на инертниот и бирократски систем