Бугарското МНР: Договорот за добрососедство да биде вклучен во идната рамка за преговори меѓу С Македонија и ЕУ

Без оглед на нашиот билатерален дијалог со Република Северна Македонија, Бугарија инсистира на тоа спроведувањето на Договорот … Продолжи со читање Бугарското МНР: Договорот за добрососедство да биде вклучен во идната рамка за преговори меѓу С Македонија и ЕУ