Бугарскиот конзул присуствувал на вчерашниот увид во „Ванчо Михајлов“, КСЗД смета дека е обид за влијание

Од Комисијата за спречување и заштита од дискриминација велат присуството на бугарскиот конзул на увидот во Битола … Продолжи со читање Бугарскиот конзул присуствувал на вчерашниот увид во „Ванчо Михајлов“, КСЗД смета дека е обид за влијание