Бугарскиот европратеник Ковачев: Не сакаме да им го одземеме Гоце Делчев на Македонците

Тој потенцира дека доколку мешовитата комисија не продолжи со работа и доколку „продолжи фалсификувањето на историјата“, меѓувладината … Продолжи со читање Бугарскиот европратеник Ковачев: Не сакаме да им го одземеме Гоце Делчев на Македонците