Бугарија побарала солидарност од другите земји членки на ЕУ во врска со случајот со Пендиков

Ова прашање, како што пренесува БНТ, го покренал министерот за надворешни работи на Бугарија, Николај Милков, на … Продолжи со читање Бугарија побарала солидарност од другите земји членки на ЕУ во врска со случајот со Пендиков