Бугарија не прифаќа декларација, туку инсистира нејзините услови да бидат дел од преговарачката рамка

Декларацијата не е правно обврзувачка и не ги дава правните гаранции што ги бара Бугарија, изјавиле од … Продолжи со читање Бугарија не прифаќа декларација, туку инсистира нејзините услови да бидат дел од преговарачката рамка