Бројот на заболени од голема кашлица се зголемува, за надлежните вакцинацијата е број еден мерка што може да ја спречи епидемијата

Петличковски вели дека ефектите од сегашниот наплив за вакцинирање нема да се видат веднаш, но секој ден … Продолжи со читање Бројот на заболени од голема кашлица се зголемува, за надлежните вакцинацијата е број еден мерка што може да ја спречи епидемијата