Брнабиќ: Десет полицајци се повредени за време на денешниот „Европрајд“

Министерот за внатрешни работи Александар Вулин пак, рече дека не се работело за прошетка, туку дека полицијата … Продолжи со читање Брнабиќ: Десет полицајци се повредени за време на денешниот „Европрајд“