Британско министерство за одбрана: Путин може да го искористи обраќањето во Думата в петок за да прогласи присоединување на украинските територии кон Русија

Референдумите кои се одржуваат во моментов на овие територии треба да завршат на 27 септември. Руските лидери … Продолжи со читање Британско министерство за одбрана: Путин може да го искористи обраќањето во Думата в петок за да прогласи присоединување на украинските територии кон Русија