„Брако“ ги отфрла наводите во документарецот на ИРЛ за пожарот во тетовската модуларна болница

Од „Брако“ велат дека не е во нивна надлежност дали и како објектот по примопредавањето потоа се … Продолжи со читање „Брако“ ги отфрла наводите во документарецот на ИРЛ за пожарот во тетовската модуларна болница