Борисов го осуди исвиркувањето на бугарската химна: Во С Македонија не ги разбираат европските вредности

Утрово пристигна реакција и од нашето Министерство за надворешни работи (МНР) од каде што наведуваат дека го … Продолжи со читање Борисов го осуди исвиркувањето на бугарската химна: Во С Македонија не ги разбираат европските вредности