Боки 13 доби прекин на затворската казна поради здравствената состојба

„Ваквата одлука, иако е задоцнета, истата е за поздравување како законита, правична и, пред сè, хумана. Донесена … Продолжи со читање Боки 13 доби прекин на затворската казна поради здравствената состојба