Богдановиќ: Ниедна институција не презема ништо за спорните објекти од „Скопје 2014“

Богдановиќ вели дека новиот ДУП за „Мал Ринг“ е „комплексен план“ и дека во неговата израбока мора … Продолжи со читање Богдановиќ: Ниедна институција не презема ништо за спорните објекти од „Скопје 2014“