Блинкен со надеж за прекин на огнот меѓу Израел и Хамас пред претстојната посета на Блискиот Исток

Блинкен, во текот на оваа недела, ќе ги посети Саудиска Арабија и Египет за да се состане … Продолжи со читање Блинкен со надеж за прекин на огнот меѓу Израел и Хамас пред претстојната посета на Блискиот Исток