Бислимовски: Нема потреба од гужви на пунктовите на ЕСМ, договорите за парно ќе се испраќаат по пошта

Заради регулирање на потрошувачкиот однос на снабдувачот со потрошувачите утврден во Правилата за снабдување со топлинска енергија, … Продолжи со читање Бислимовски: Нема потреба од гужви на пунктовите на ЕСМ, договорите за парно ќе се испраќаат по пошта