БИРН: Србија го крие бројот на заразените и на починатите од ковид-19

Како што се наведува во истражувањето, најголема разлика во бројот на смртни случаи има во Клиничкиот центар … Продолжи со читање БИРН: Србија го крие бројот на заразените и на починатите од ковид-19