Бибер за EWB: Како бугарското изживување со Северна Македонија повторно го загрозува проширувањето на ЕУ

Професорот на Универзитетот во Грац и експерт за Југоисточна Европа, Флоријан Бибер смета дека тврдењето на Софија … Продолжи со читање Бибер за EWB: Како бугарското изживување со Северна Македонија повторно го загрозува проширувањето на ЕУ