Беса Адеми останува на чело на Врховен, Судскиот совет ја запре постапката за дисциплинска одговорност

Во текот на расправата по извештајот на Комисијата на известители на Судскиот совет по барањето за поведување … Продолжи со читање Беса Адеми останува на чело на Врховен, Судскиот совет ја запре постапката за дисциплинска одговорност