Бектеши за високите цени на храната: Сериозен сум во намерата да ги укинеме увозните давачки

„Ако продолжи овој тренд (н.з. на зголемување на цените), особено за домашните производи кои се произведуваат во … Продолжи со читање Бектеши за високите цени на храната: Сериозен сум во намерата да ги укинеме увозните давачки