Бектеши: Не ја оспоруваме бугарската такса, бараме да се ослободат количините гас за нашиот гасовод

Во делот на отштетата и споровите што би биле отворени ако не се ослободат капацитетите за пренос … Продолжи со читање Бектеши: Не ја оспоруваме бугарската такса, бараме да се ослободат количините гас за нашиот гасовод