Бејрут во хаос, расте бројот на жртви и повредени по силната експлозија

Претседателот на Либан, Мишел Аун итно свика состанок на Врховниот одбранбен совет по големата експлозија што денеска … Продолжи со читање Бејрут во хаос, расте бројот на жртви и повредени по силната експлозија