Бајден: Нетанјаху греши, Израел ја губи поддршката ширум светот

Бајден и неговите помошници силно го повикуваат Нетанјаху да не се впушта во голема офанзива во Рафах … Продолжи со читање Бајден: Нетанјаху греши, Израел ја губи поддршката ширум светот