Бајден на половина од првите 100 дена: Можно ли е да исполни се што вети?

Денеска изминуваат 50 дена откако американскиот претседател Џозеф Бајден стапи на должност и, според оценките на политичките … Продолжи со читање Бајден на половина од првите 100 дена: Можно ли е да исполни се што вети?