Бајден ги потврдил руските наводи оти експлозијата во Полска е предизвикана од украинската одбрана

Во меѓувреме, Русија негираше каква било поврзаност со ситуацијата во Полска и соопшти дека експлозијата била предизвикана … Продолжи со читање Бајден ги потврдил руските наводи оти експлозијата во Полска е предизвикана од украинската одбрана