Артан Груби се угледа и на Србија за да го брани договорот со „Бехтел и Енка“

Денеска во Србија беа пуштени во употреба 17 километри од Моравскиот коридор, пат кој го гради „Бехтел … Продолжи со читање Артан Груби се угледа и на Србија за да го брани договорот со „Бехтел и Енка“