Артан Груби: Нападот е со политичка заднина, три години сум под вербално насилство од опозицијата и од одредени медиуми

Вицепремиерот Артан Груби попладневно даде интервју за Дневникот од 18:00 часот на ТВ Канал 5, негов прв … Продолжи со читање Артан Груби: Нападот е со политичка заднина, три години сум под вербално насилство од опозицијата и од одредени медиуми