Арсовска: Приватните превозници пет години наплаќале, а не пријавиле ниту еден продаден билет

Како што истакна Арсовска, станува збор за шема на злоупотреба со која биле затајувани средства од продадени … Продолжи со читање Арсовска: Приватните превозници пет години наплаќале, а не пријавиле ниту еден продаден билет