Арсовска најави дека ќе го почне БРТ, Шилегов ѝ врати дека две години се однесувала како вошка во перика

Од Град Скопје изјавија дека во основниот идеен проект биле истакнати детектираните сериозни пречки за реализација кои … Продолжи со читање Арсовска најави дека ќе го почне БРТ, Шилегов ѝ врати дека две години се однесувала како вошка во перика